Kur nëndetësja gabon kurs

0
211

Rruga Mercanti, dy hapa larg sheshit “Duomo” në Milano, ora 08:00 e mëngjësit, nëndetësja L1F3 humbet kursin dhe del në sipërfaqe.

Mjeti lundrues nuk është në ujë. Kapiteni i saj vështron i habitur, kalimtarët më shumë. Zjarrfikësit dhe grupet e emergjencës ndërhyjnë menjëherë.

Fatmirësisht nuk është kronikë e një aksidenti (të pamundur për të ngjarë), por gjetje publicitare e një kompanie sigurimi në Itali. /tch/kohaislame