Mbreti Selman: Nuk jam i kënaqur me rolin e Arabisë Saudite në zhvillimet gjatë trazirave në Egjipt

0
176

Mbreti Selman i tha gazetës Al-Ëatan se Arabia Saudite do të mbetet vëllai i madh për të gjithë arabët dhe myslimanët, gjithashtu ai nuk e mohoi ndërhyrjen e Arabisë Saudite në revolucionet arabe e veçanërisht në Egjipt.

Mbreti Salman shtoi: Mbretëria ka luajtur një rol në Egjipt dhe unë nuk isha i kënaqur me të, ka njerëz që u kemi bërë shumë padrejtësi, shumë njerëz të pafajshëm vdiqën, dhe shumë prej tyre janë në burgje.

Mbreti Salman premtoi se do të ndryshojë politikën e Mbretërisë duke korrigjuar atë që kishin shkatërruar më herët./zhurn/kohaislame