Më 21 shtator pritet publikimi i rezultateve të Regjistrimit të popullsisë

0
178

Më 21 shtator pritet të bëhet publikimi i rezultateve përfundimtare të Regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave ne Kosove. Kështu bëjnë të ditur zyrtarë nga Zyra për Regjistrimin e Popullsisë në Agjencinë e Statistikave të Kosovës.

Zyra për Regjistrim të Popullsisë është duke i bërë përgatitjet e fundit për organizimin e Konferencës Ndërkombëtare për Shpalljen e rezultateve përfundimtare te dala nga Regjistrimi i Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave ne Kosove.

Lajmin e bën të ditur për Radio Kosovën, përgjegjësja për Komunikim dhe Informim nga Zyra për Regjistrim të popullsisë, Hazbije Qeriqi.kohaislame