Meksikë, gazetarin e shtyp makina në lidhje të drejtpërdrejtë (VIDEO)

0
498

Një gazetar meksikan i Fox Sports është shtypur nga një makinë gjatë kohës që ishte në lidhje direkte.

Fatmirësisht, David Medrano nuk pësoi asnjë dëmtim të rëndë në aksidentin që i ndodhi para ndeshjes America-Chivas dhe që telespektatorët e panë “live”./