Mërgim Mavraj në ndihmë të njerëzve në nevojë

Futbollisti i kombëtarës së Shqipërisë, Mërgim Mavraj ka marrë pjesë në aktivitetin humnitar #fundjavndryshe, ku ka qëndruar në një familje në nevojë për tu shpërndarë ndihma të ndryshme humanitare.
Në fotografitë e postuar, aty shihet një emocion i veçantë që kanë kjo familje po ashtu edhe Mërgimi, i cili shihet i dhembsur në këtë rast. Ai e ka treguar bamirësinë e tij shpeshherë në shumë ndihma. Ai është një mik i ngushtë me imamin nga Tirana Ahmed Kalaja./KohaIslame

1 3 4 5 6

Artikulli paraprakKombëtarja shqiptare midis Arabie
Artikulli vijuesA e dini pse lajmet ndërkombëtare fillojnë me Irak dhe Afganistan?