Mund ta shihni Xhaminë Al Aksa në Street view?

0
260

A e dini se ju mund të shihni Xhaminë Al Aksa në Kuds (Jeruzalem), Palestinë duke përdorur Google Street View? Klikoni në linkun e mëposhtëm për të eksploruar afërsinë e Xhamisë Al Aksa dhe zonën përreth saj. A do të kemi së shpejti mundësinë të shohim Mekën dhe Medinën në Street View? Sigurisht shpresojmë kështu.

aqsa street view

aqsa street view2

aqsa street view3

Eksploro Kudsin në Street View.