Ndihmë për Rronin

0
202

Rron Krasniqi, fëmija katër vjeç i cili iu diagnostifikua sëmundja e leukemisë, i duhet ndihmë urgjente.
Rroni jeton me familjen e tij në Kosovë dhe mundësitë e trajtimit të kësaj sëmundje këtu nuk ekzistojnë.

Përmes një profili në rrjetin social Facebook, të hapur enkas për Rron Krasniqin, redaksia Indeksonline mësoi dhe vendosi që të botojë një shkrim dhe po ashtu për të kërkuar nga lexuesit e saj që ta përkrahin këtë iniciativë.

Pasi që mundësit nuk janë në Kosovë kurimi i kësaj sëmundje në Gjermani kushton 220.000€.
Mësohet se familja e Rronit, nuk ka mundësi që të financojë kurimin e sëmundjes së tij, pasi të ardhurat e tyre mujore janë vetëm 300 euro.
Në profilin e rrjetit social facebook, shkruan se Rroni u lind pas 14 viteve pritje të prindërve të tij dhe është fëmija dhe shpresa i vetëm në familje.

Ndihma financiare është duke u kërkuar edhe nga donatorët të tjerë dhe çdo minutë që kalon, është një minutë e humbur për ndihmën e Rronit.
Andaj JU LUTEMI ti bashkëngjiteni këtij aksioni, që së bashku ta ndihmojmë Rronin e vogël.
Të dhënat bankare mund të gjeni poshtë ose në linkun e facebookut të Rronit.

https://www.facebook.com/helprroni/info
Të dhënat Bankare

Poseduesi i Xhirollogarisë: Ajne Morina
Numri i Xhirollogarisë: 2065787
Numri postal i Bankës: 330 500 00
Institucioni Bankar: Sparkasse Wuppertal
SËIFT/BIC: WUPSDE33
IBAN: DE22330500000002065787
Qëllimi i transferit: “Ndihmë për Rronin“
Ndërsa nga Kosova Rronin mund ta ndihmoni përmes kësaj xhirollogarie në Bankën Ekonomike
1401000011682956

PAYPAL
Këtu mund të keni edhe mundësinë që ndihmën ta bëni edhe përmes “PAYPAL”
Ju lutem për pagesën përmes PayPal përdorni adresën e poshtëshënuar:
E-Mail: [email protected]
Ndihma transferohet direkt ne xhirollogarinë e hapur për Rron Krasniqin.
Info me rëndësi: Nga transferimi, PayPal ndal 1,9 % + njëherësh 0,35 €
Transferi nga valutat e huaja (p.sh. Franga Zvicerane) 2,5 % deri 4 % sipas kursit të këmbimit
Për më shume Informacione ju mund të kontaktoni edhe përmes emailit dhe numrit të telefonit:
[email protected]
Tel: 0178 24 10 691.kohaislame