Në Kazakistan planifikohen kurse për mësimin e Kur’anit

0
125

Regjistrimi për kursin arsimor për mësimin e Kur’anit të shenjtë do të fillojë nga 31 tetori në Xhaminë e Madhe të Almatit, Republikën e Kazakistanit.

Kursi është planifikuar të mbahet për 25 studentë.

Texhvidi dhe parimet islamike do të udhëzohen në gjuhën ruse nga Ali shir Bajen Tishe, ekspert i shquar në fushën fetare.kohaislame