Nesër hidhet gur-themeli i xhamisë qendrore

0
118

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka njoftuar se të hënën në një manifestim solemn bën hedhjen e gur-themelit të xhamisë qendrore.

Sipas njoftimit te BIK – ut, në manifestim do të jenë të pranishëm strukturat më të larta shtetërore, institucionale, fetare e politike të Kosovës, si dhe prijësit fetar islam nga Shqipëria, Maqedonia e Mali i Zi.

Manifestimi mbahet në truallin e xhamisë afër Postës së Re, me fillim në ora 11:00.kohaislame