Një paraqitje e shkurtër por e jashtëzakonshme e 21 ditëve të para të jetës së një bletë

0
187

Në një përpjekje për të kuptuar më mirë pikërisht atë që ndodh se si një bletë rritet nga një vezë që vështirë dallohet me sy e deri tek një insekt i rritur, fotografi Anand Varma bashkë me ekipen nga laboratori i bletëve në UC Davis, filmuan tri javët e para të jetës së një bletë të paparë deri në detaje , të gjitha këto janë kompresuar vetëm në një clip 60 sekondësh. Video është paraqitur nga National Geographic dhe nuk përfshin komente./kohaislame.com