Prekëse! Ata ikin, të pasurit ngelen

0
163

Si do e festojnë në Kosovë pavarësinë pas pak ditësh?

 

Është një pyetje që e ngre një revistë gjermane, por që e mendon shumëkush.

 

Eksodi biblik i kosovarëve drejt Perëndimit ka prekur çdo shqiptar.

 

Shumëkush pyet se përse kjo valë tani.

 

Një eksperte flet për efektin e topit të borës, që vjen dhe merr përpara dëborën dhe zmadhohet në mënyrë të frikshme.

 

Emigrantë nga Kosova e Shqipëria ka gjithmonë e në rritje.

 

Por kjo foto e Spiegel është ilustruese e asaj që po ndodh.

 

Ndërsa të varfërit, me çanta në shpinë largohen, një fuoristradë e shtrenjtë vjen në krah të kundërt.

 

Ajo qëndron!/mapo.al