Pritet shpallja e vendimit edhe për “Drenica 2”

0
192
Seanca gjyqësore për rastin Drenic a 2 pritet të fillojë në çdo çast.
 
Të akuzuari dhe avokatët e tyre tashmë janë në sallë.
 
Pritet ardhja e anëtarëve të Kolegjit gjyqësor i ci do të komunikojë vendimin për të akuzuarit grupi: Sylejman Selimi, Agim, Bashkim, Driton e Selman Demaj, Fadil, Jahir, Nexhat dhe Zeqir Demaku, si dhe Isni Thaçi.
 
Reporteri i Kohës Ditore do të raportojë në kohë reale rreth vendimit./Koha