Pse nuk po hetohen vëllezërit e Hashim Thaçit?

0
173

Na lagjen “Mati 1” në të njëjtën ndërtesë, në të njëjtën hyrje, qenkan dy fqinjë që e bëjnë ligjin në Kosovë. Është ministri i brendshëm Bajram Rexhepi (PDK) nga Mitrovica dhe fqinji i tij Hasan Preteni i antikorrupsionit nga Shala e Bajgores (Mitrovicë).

Na lagjen “Mati 1” në të njëjtën ndërtesë, në të njëjtën hyrje, qenkan dy fqinjë që e bëjnë ligjin në Kosovë. Është ministri i brendshëm Bajram Rexhepi (PDK) nga Mitrovica dhe fqinji i tij Hasan Preteni i antikorrupsionit nga Shala e Bajgores (Mitrovicë). Të dy kanë tri gjëra të përbashkëta: ishin bashkëpunëtorë në UÇK gjatë luftës, tash të dy janë zyrtarë që duhet ta luftojnë korrupsionin e krimin ekonomik, dhe së fundi janë fqinjë në të njëjtën ndërtesë.

Së fundi opinioni në Kosovë ka parë disa arrestime selektive të vetëm zyrtarëve të LDK-së që janë bërë në emër të luftës kundër korrupsionit, si dhe akuza kundër Pacollit të AKR-së për afera korruptive.
Asnjë akuzë, asnjë përndjekje serioze nuk po u bëhet zyrtarëve të PDK-së që janë në pushtet e që menaxhojnë buxhetin e shtetit.kohaislame