Qëllon me pistoletë shokun për të provuar cilësinë e helmetës (Video)

0
230

Rusët njihen si një popull që janë gjithmonë në kërkim të adrenalinës, edhe pse shpesh e gjejnë atë në mënyra të dhunshme. 

Një i tillë është edhe rasti i mëposhtem i dy të rinjëve, miq me njëri-tjetrin. Ata kanë vendosur të provojnë cilësinë e një helmete ushtarake. Pa u menduar dy herë, njëri e vendos atë në kokë e tjetri nxjerr pistoleten dhe qëllon.

Plumbi godet pjesën e përparme të helmetes dhe nga ajo që shihet në video duket se objektivi nuk ka pësuar dëmtime dhe helmeta është cilësore. 

“>