RRITEN VIZITAT E GOOGLE+

0
226

Edhe pse duket sikur buja e Google+ ka rënë disi kohët e fundit, kjo nuk është e vërtetë. Nga Nëntori i2011-s, deri në Qershor, Google+ ka marrë rreth 110.7 miliona vizitorë, ose një rritje prej 66%. Këto të dhëna i ka bërë të ditur comScore.

Ajo më e rëndësishmja për Google është se në SHBA ka pasur një rritje akoma më të madhe të vizitorëve, 82%, raporton Tech

Numrat e comScore reflektojnë vetëm vizitat nga kompjuterat, pa llogaritur vizitat nga celularët apo tabletat. Google ka thënë zyrtarisht se ka më shumë se 150 miliona përdoruesa aktivë ditor, dhe 50% e përdoruesave aktivë kyçen çdo ditë.kohaislame