Rriten vjedhjet e iPhone dhe iPad

Kriminelët gjithmonë kanë pasur një interes të shtuar për produktet e Apple, pasi që ato janë të shtrenjta dhe të kërkuara shumë nga përdoruesit në treg.

Këtë vit, vjedhjet e iPhone dhe tabletëve iPad janë rritur për 44 për qind në New York të SHBA-ve. 

Deri më 15 prill, në qytetin më atraktiv të SHBA’së janë kryer 1,196 vjedhje të këtyre pajisjeve mobile, krahasuar me 831 sa ishin kryer gjatë vitit të kaluar.

Artikulli paraprakVdiq hakeri Saudit i cili thej sistemin e Microsoft, Kapsersky, Miliworm, Bankat dhe Izrael AIR,
Artikulli vijuesShkenctarët muslimanë të Toledos të pakrahasueshëm në botë