Sarajevë: Kërkohet punëtore me hixhab

0
346

Kërkohet punëtore e vyeshme dhe e përgjegjshme me hixhab pë një vend pune në administratën për punë komerciale. E domosdoshme përvoja e punës në punët administrative. Minimum SSS.

Kjo shpallje është publikuar në ueb servisin për muslimanet e punësuara.

Më shumë informata rreth këtij shërbimi mund të gjeni në: www.hidzabposao.info

(Islamgjakova)