Seancë e jashtëzakonshme e Byrosë për koordinim të shërbimeve të sigurisë të Serbisë

0
172
Qeveria e Serbisë po përcjellë me vëmendje situatën në Maqedoni. Kryeministri serb Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se disa familje serbe dhe 397 shqiptarë kanë braktisur Kumanovën dhe janë nisur drejtë Serbisë.
 
“Një numër i madh i shqiptarëve me vetura dhe 12 autobusë, që të gjithë me targa të Kumanovës dje pasdite kanë kaluar kufirin me Serbinë në vendkalimin kufitarë në Tabanocë”.
Për shkak të numrit të madh të qytetarëve të cilët lëvizin nga Kumanova drejtë Serbisë edhe  kryetari i Preshevës Ragmi Mustafa, ka thirrur mbledhje të jashtëzakonshme  të shtabeve për situata emergjente.