Sekretet thelbësore të gjuhës së trupit (FOTO)

0
345

Deri në 80% e informacionit që marrim nga një person me të cilin bisedojmë transmetohet në mënyrë jo-verbale.

Shumicën e kohës ne nuk i kuptojmë me qartësi ndjenjat që dikush përpiqet të na transmetojë me anë të gjuhës së trupit.

Është koha për t’i zbuluar sekretet e gjuhës së trupit. Disa nga këto mund të ju ndihmojë të kuptoni se çfarë një person po mendon dhe po ndjen, madje edhe kur ata nuk e thonë asnjë fjalë.

1 2 3 5 6 7 8 296455-650-1453892563-deceitwondersbook-wordpress-com-copy