Mësoni të falni derisa zemërimi nuk ju ka shkatërruar!

0
351

Nuk mund t’ua përshkruaj sa e rëndësishme është të mësoni t’i falni të tjerët…

Zemërimi ndaj dikujt nuk ju sjell asnjë të mirë juve. Nuk ka shpërblime. Në fakt më shumë do t’ju lëndoj.

Urrejtja ndaj njerëzve nuk do t’i lëndoj ata. Ka mundësi qe personi që ju e urreni as që e ka mendjen tek ti. Ata jetojnë jetën e tyre.

Të urreni njerëzit tjerë është njëjtë sikur ta godisni dorën tuaj me çekiç dhe të prisni që dhimbjen ta ndjej tjetri.

Kjo nuk shkon kështu. Duhet të falni dhe të vazhdoni . Dhe mbani mend, ju jeni të vetmit që kontrolloni emocionet tuaja. Mos lejoni t’i kontrolloj dikush tjetër. Sepse nëse kontrollon emocionet tuaja, ju kontrollon edhe juve. Në fund do të lejoni që t’ju kontrolloj personi që ju e urreni më së shumti. Mendoni pak për këtë.

Përshtati: A. D. Islampress