Statistikë: Perëndimi vuan nga pornografia

0
599

Portali “Pornhub” një nga platformat më të mëdha online për transmetimin e videove pornografike ka pasur gjatë vitit 2014 plot 18 miliard vizita duke u konfirmuar si një nga industritë që nuk njeh krizë.

Për këtë arsye gazeta “The Economist” ka publikuar një klasifikim të bërë prej këtij portal, për fjalët më të kërkuara online sipas vendeve të caktuara.

Vendin e parë të përdoruesve e zënë SHBA-të, edhe për shkak të numrit të madh të popullsisë.

Në vend të dytë janë britanikët të ndjekur nga kanadezët. Porsa i përket përmbajtjes amerikanët, anglezët dhe australianët janë të fiksuar ndaj pornos mes lesbikeve.

Videot me adoleshentë shkojnë më shumë në Gjermani, Meksikë, Argjentinë dhe Kanada.

“MILF” janë të pëlqyera nga italianët, suedezët dhe holandezët.

Në Rusi fjala më e kërkuar është: anal. Për fat të keq nuk mund t’ju themi diçka për shqiptarët sepse nuk figuroje fare në listë.

Ajo që është interesante është se vendet Islame nuk prijnë e as nuk janë në listë të këtij fenomeni shkatërrues, e kjo tregon se Islami i ka mbrojtë këta njerëz. Ndërsa vendet që llogariten vende të civilizimit vuajnë nga sëmundëja e porngorafisë.