Studentët e USHT-së në vizitë familjes së Irfan Lutfiut

0
183
Studentë të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Shtetororë të Tetovës, sot vizituan familjarët e Irfan Lutfiut.
Qëllimi i kësaj vizite ishte ndihma e familjes Lutfiu dhe soladrizimi me ta, ku ata kishin mbledhur disa të holla në ndihmë të familjes. Familjarët e Irfan Lutfiut e mirëpritën këtë vizitë dhe shprehën indijantën e thellë me atë se çfarë po i ndodh djalit të tyre.
Irfan Lutfiu, gjatë konfliktit që ndodhi në Kumanovë, ishte arrestuar me akuzën e terrorizmit, ndërsa ai ushtron vetëm detyrën e një berberi të zakonshëm. Gruaja e tij ka shkruar një letër publike ku tregon se çfarë ndodhi  me burrin e saj dhe se a është ai terrorist./KohaIslame