Sulmet Teroriste dhe disa shqiptarë që nxjerrin vnerë kundër Islamit.

0
1008

Bekim Laçi

Diplomatët dhe shefat e shteteve jomuslimane më me ndikim në botë, sulmet terroriste nuk ja atribuojnë islamit, por thonë se pikërisht muslimanët janë viktimat më të mëdha të terrorizmit që bëhet në emër të islamit.

Nuk janë vetëm diplomatët por edhe mendimtarët bashkëkohor jomusliman e thonë të njejtën, ama kjo fare nuk i lë përshtypje disa publicistëve, opinionistëve dhe gazetarëve shqiptar të cilët nuk shquhen për ndonjë të aritur të jashtëzakonshme të nxjerrin vnerë kundër islamit.
CV-ja e tyre e ka veç një fletë sepse këta injorantë përtej Prishtinës, Tiranës dhe Shkupit nuk kanë shku më larg.
Se kanë pa botën e marrin guximin me folë për çështje globale, sepse botën e kanë njoftë vetëm përmes google earth, e socializimi i tyre ka fillu në rrjetet sociale.