UEFA shqyrton mundësinë e anulimit të miqësoreve

0
231
Belgjikë – Portugali është ndeshja e parë miqësore që është anuluar, por gjatë orëve të fundit UEFA po shqyrton mundësinë për të anuluar të gjitha sfidatmiqësore që ishin programuar për t’u zhvilluar gjatë këtyre ditëve.

Corriere dello Sport shkruan se sulmet në zemër të Europës, kanë bërë që institucioni më i rëndësishëm i futbollit Europian të mendojë për masa ekstreme për këto ndeshje për të mos rrezikuar më shumë, transmeton KlanKosova.

Në këtë mënyrë edhe Shqipëria nuk do të ketë mundësinë për të luajtur dy sfidat ndaj Austrisë dhe Luksenburgut.

Kalendari i plotë:

E mërkurë, 23 mars : Kroaci-Izrael, Slloveni-Maqedoni, Rumani-Lituani, Gibraltar-Liechtenstein, Poloni-Serbi.

E enjte, 24 mars : Malta-Moldovi, Estonia-Norvegji, Greqi-Mali i Zi, Turqia-Suedi, Danimark- Islandë; Ukrainë-Qipro, Uells-Irlanda e Veriut, Itali-Spanjë, Republika Çeke-Skoci.

E premte, 25 mars : Armenia-Bjellorusi, Luksemburg-Bosnjë, Sllovakia-Letoni, Irlanda- Zvicër, Holandë-Francë, Portugali- Bullgari.

E shtunë, 26 mars : Rusia-Lituani, Austria-Shqipëri, Poloni-Finland, Azerbajxhan- Kazakistan, Hungari-Kroaci, Gjermani-Angli.

E diel, më 27 mars : Rumani-Spanjë.

E hënë 28 : Andora-Moldovi, Lihtenshtajn-Ishujt Faroe, Ukraine-Uells, Ireland e Vedriut-Slloveni.

E martë, 29 mars : Gjeorgji-Kazakistan, Norvegji-Finlandë, Zvicër-Bosnjë, Estoni-Serbi, Mali i Zi-Bjellorusi, Maqedonia-Bullgari, Greqia-Islandë, Gibraltar-Letoni, Luksemburg-Shqipëri, Austri-Turqi, Suedi-Republika Çeke, Belgjikë- Portugali, Gjermani-Itali, Irlandë-Sllovaki, Francë-Rusi, Angli-Holandë, Skoci-Danimarkë.