Ushtari i FSK-së ia fal xhenazën ish kolegut

0
209
Ushtari i FSK-së ia fal xhenazen ish kolegut
 
Ushtarit të vdekur të FSK-së, Ramiz Asotiç, sot pas namazit të drekës namazin e xhenazes ia fali një nga ushtarët e FSK-së.
 
Në varrimin e të ndjerit morën pjesë stafi komunal, ushtarë të FSK-së dhe një numër i madh i qytetarëve të Hanit të Elezit.
 
I ndjeri Asotiç, dje u aksidentua në aksin rrugor Ferizaj- Kaçanik, ku si pasoj e plagëve ndërroi jetë.