VIDEO – Afrika

Sot keqpërdoret varfëria për të bërë misionarizëm në mesine tyre , dhe argumenti më i madh dhe më i qartë për këtë është Afrika ku për shkak të varfërisë ka një prani të dendur të misionarëve, e tash krrejt kjo harrohet (një kontinent, e përsëris një kontinent) dhe vijnë e na flasin: Këta paguhen për shami, mjekër etj?! PARADOX thotë Imami Bekir Halimi mes tjerash në këtë video, për ta dëgjuar videon e plotë kliko më poshtë:

https://youtu.be/8HzojMP5TsY

Artikulli paraprakKu jeni bre "patriota"ambasadorja Franceze po flet kundër flamurin kuq e zi ?
Artikulli vijuesKryeministri i ri maqedonas me snajper në dorë dhe me derr të egër