VIDEO – Atentati ndaj Papës

0
323

Në këtë video sekuencë hoxha Bekir Halimi tregon për mëshirën dhe butësinë që ka pasë Profeti Muhammed (Paqja dhe mëshira qoftë mbi të) ku bën një paralel me “faljen” që Papa i’a bëri atentatorit të tij (gazetarit turk), për ta dëgjuar video sekuencën klikoni më poshtë: