VIDEO – Heqja e kokës në emër të Islamit?!

0
2757

Në këtë video do të ndëgjoni se si Hoxha i nderuar nga Shkupi Bedri Lika në mënyr të qartë dhe decide tregon shembuj me argumente të qarta të Kuranit dhe Sunnetit se si nuk duhet vepruar në betejat e luftës: