(Video) Hoxhë Ahmed Kalaja: Intervistë për "Vizion Plus" rreth zhvillimeve për Sirinë

0
110

“Ndërhyrja në Siri është vonuar. Edhe një balenë po të kishte vdekur, do ishte ngritur komision, jo më për Sirinë, ku kanë vdekur 150 mijë njerëz”. Kështu shprehet për “Vizion Plus”, hoxha i nderuar Ahmed Kalaja i cili e njeh prej vitesh Sirinë dhe situatën atje, për shkak se ka studiuar në Damask, dhe ka ndjekur me vëmendje gjatë këtyre viteve ngjarjet që e kanë përfshire ketë vend. Për hoxhën e nderuar, Rusia dhe Kina, të cilat duket se janë në mbështetje të politikave të Asad, po e bëjnë këtë vetëm për qellim përfitimi ekonomik. /ilirida/kohaislame