VIDEO – Ku është dallimi ndërmjet jush dhe pales që ju shanë?

0
268

Një xhematli ka shpreh të dëgjon nga hoxha i nderuar Bekir Halimi se ku është dallimi mes tij dhe pales që i shanë, ta dëgjojm përgjigjen: