VIDEO – Xhinët e fort dhe Xhinët e dobët

0
764

Vazhdon interesimi i shikuesve për botën e hinvem andaj ne për ju sot kemi sjell një video ku hoxha i nderuar Nesim Demiri flet për llojet e Xhinëve, ta dëgjojmë: