VIDEO – Para ardhjes së Enver Hoxhes daveti në Shqipëri ishte në vdekje

0
379

Një analizë tejet interesante që ka bërë Hoxha Ahmed Kalaja me popujt që kan pasë diktaturë mbi krye, gjegjësisht flet për Shqipërinë, ai thotë para ardhjes së diktaturës në Shqipëri daveti dhe praktikimi i Islamit ka qenë shumë i dobët dhe si rezultat Allahu lëshon dënim mbi këtë tokë pra diktaturën shumëvjeçare, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=-WThWHSbcjE