VIDEO – Vlera e namazit të sabahut

0
374

Hoxha Nesim Demiri në këtë video të shkurt 3 minutëshe flet për vlerën e madhe që ka Namazi i Sabahut, “Nëse njeriu çohet dhe mer abdest është i mbrojtur prej sulmeve të Shejtanit” thotë Hoxha, për ta dëgjuar videon e plotë klikoni më poshtë: