BMW, Seria 6 të lë pa frymë

0
265

Sportive aq sa për të mos ndryshuar imazhin e serisë, harmoninë dhe elegancën që qartë bie në sy.

Mahnitëse, në botën e veturave janë ëndërr e shumë kujt.

Është seria e 6-të, Coupe dhe Cabrio e BMW.

Çmimet arsyetojnë tërësinë.

Coupé-ja nis nga 84.000 euro, Seria 6 Cabrio nga 93.350 euro.

Versionet M6 janë përkatësisht nga 133.400 dhe 141.400 euro.

B1

B3

B2

B4

B5