BORË NË JOHANESBURG

0
206

Derisa vendi ynë dhe rajoni po përballen me temperatura afrikane, në një pjesë tjetër të botës po bie borë dhe atë plotë pas pesë vitesh.

Erëra të forta po fryjnë në Johanesburg, ndërsa të reshurat e bollshme të borës në pjesët malore kanë mbyllur magjistralen që e lidh këtë qytet me portin Durban në lindje.kohaislame