Sunday, November 27, 2022

8 porosi Profetike se si duhet të sillesh me gruan tënde

0
Falenderimi i takon Allahut, paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi vulen e profetve Muhamedin, mbi familjen e tij dhe te gjithe ata qe...

Si të gëzosh bashkëshortin tënd

0
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit Falënderimi i takon Allahut, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të Dërguarin e Tij salallahu alejhi ue...

" I dua njerëzit që më bëjnë të buzëqeshin"

0
Një i mençur kishte thënë dikur: "I dua njerëzit që më bëjnë të buzëqeshin" Sa kohë ka kaluar që ti nuk u ke buzëqeshur...

Cili është ilaçi për dashurinë e zjarrtë

0
“Nese dikush pyet: “Cili eshte ilaci per dashurine e zjarrte qe ndodh me shikimin e pare?” Themi: “Ilaci eshte që ta largoje shikimin, sepse hedhja e...

Si tu rezistojmë tundimeve – aspekti shkencor dhe trajnimi

0
Është shumë e rëndësishme të dominosh mbi seksin, urinë dhe zemërimin, sepse fiton sukses dhe gëzon një shëndet më të mirë. Por për t‘i...

Një lidhje bashkëshortore mund të jetojë edhe pa dashurinë

0
Dashuria midis bashkëshortëve është aq e natyrshme, sa nuk është nevoja që të urdhërohet fetarisht apo të kërkohet nga feja një urdhër i tillë,...

Profeti Muhammed (s.a.w.s) si bashkëshort

0
Profeti Muhammed (s.a.w.s) si bashkëshort Nga: Malika Laabdallaoi dhe Ibrahim Rüschof Me qenë "njeri ideal” dhe njëkohësisht gabimtar nuk është kundërthënie pasi që gabueshmëria është pjesë...

30 këshilla, të gëzosh me to bashkëshortin tënd

0
Shtëpia e lumtur është ajo shtëpi në të cilën nuk ka as zemërim e as përçarje. Në të cilin kurrë nuk dëgjohen fjalët e...

LUTU PËR ATË QË E DONË!!

0
Kur e donë një njeri.. mos i dhuro poezi dashurie!! E as fjalë romantike, dhe lule të kuqe dhe dhurata të shtrenjta! E as...

Njeriu i mirë

0
Më donte shumë, e unë shumë kisha dëshirë t’i dëgjoj këshillat e tij. Si çdoherë, lapsin e mbaja në dorë kur shkoja ta vizitoj,...