Filmi për Omerin (radiallahu anhu) (VIDEO)

Seriali mbi jetën e Omerin bin Hattabit (radiallahu anhu) viteve të fundit po bën bujë të madhe anembanë botës, megjithatë debati mes Muslimanëve se A...

VIDEO – Uji vs Benzina

Nëse vjen një Arab tek ne dhe na sheh si e derdhim ujin në çezmat tona, dhe an sheh se si me zorë derdhim...

VIDEO – Si falet namazi i natës

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – Në Ramazan kam bërë sevape – tash ta shijoj jetën pak

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i dedikohet hoxhës së nderuar...

VIDEO – Tallkini

Hoxha i nderuar Bedri Lika në këtë video flet për "tallkinin" recitimi i hoxhës që i bën të vdekurit gjat ceremonisë së varrimit, për...

VIDEO – Përse çifutët nuk i lënë rahat muslimanët

Në pyetjen e parashtruar hoxhës Bekir Halimi se përse çifutët nuk i lënë rahat muslimanët, hoxha ka cekur dy çështje shkurt se pse është puna...

VIDEO – Replikë për Hoxhë Mazllamin nga Hoxhë Ferid Selimi (Komike)

Tash jemi në sezonën e darsmave, viteve të fundit duke iu faleminderu Allahut darsmat Islame janë shtuar, sidomos ato darsma të organizuara nga ekipi...

VIDEO – Në sa ora bëhet dhikri i mëngjesit dhe i mbrëmjes

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i drejtohet hoxhës së nderuar...

VIDEO – Biznis me Sevape

Të shpeshta jan kalkulimet e bizneseve për të holla, hoxhë Bekir Halimi shtron pyetjen se kurrë do të bëjm kalkulime për biznesin me sevapeve?...

VIDEO – Kur mjeku i tha Ibn Tejmisë: Mos Lexo! (ngjarje)

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në një serial të derseve mbi dijetarët na sjell një ngjarje nga jeta e kolosit të madh të diturisë...

Na ndiqni

167,066NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...

Rritet numri i policëve të plagosur – i pesti duke u trajtuar

Është rritur numri i policëve të plagosur në aksionin e policisë në Veri të vendit.Numri deri tani ka shkuar në pesë. Rastin për klankosova.tv e...