VIDEO – Ja shiti Jahudisë pallton e grisur (Ngjarje e Vërtetë)

Hoxha i nderuar nga Prizreni ka treguar një ngjarje tepër interesante se si një Musliman veç pse myshteriu ka qenë Jahudi ia shiti pallton...

Namazi rrugës kah Serbia – Hoxhë Bekir Halimi (VIDEO)

Hoxha i nderuar nga Shkupi Bekir Halimi edhe një her ka treguar për obligimin e madh Faljen e Namazit, ai mestjerash tregon se Namazi...

VIDEO – Italiani i tregon Hoxhës Ferid Selimi se si e ka pranuar Islamin...

Se Islami në perendim lëre që nuk ndalet por ajo përhapet dita e ditës më shum tregon fakti i konvertimeve nga fetë tjera në...

Sa është njeriu i madh?

Është titulluar shpesh video ia thyen hundët egos së njeriut. Në këtë video ilustrohet një krahasim që i bëhet njeriut me planetët, pastaj planetëve...

VIDEO – Mjeku i thotë: Mirë je! por pacienti thotë: JO!

Me siguri keni dëgjuar plot raste kur pacienti ankohet por Mjeku nuk mund ti gjen diagnozë dhe pastaj alternativa e vetme mbetet "me fry...

VIDEO – Vdekja e djalit të një hoxhe (ngjarje e vërtetë)

Kjo fe është e madhe, kjo fe nuk është veç sa për sy e faqe por edhe ngushlluese në momente më të vështira të...

VIDEO – Kush është intelektuali, intelegjenti, i mençuri?

Fatkeqësisht tek shqiptarët shkolla është keqkuptuar, shum të kompleksuar mendojn se të shkollohesh don të thotë të largohesh nga feja, por jo Islami ndryshe...

Takim emocional mes nënës dhe djalit pas 31 viteve të kaluara në burgun sirian

Pas 31 vitesh të kaluara në burgun sirian, një takim emocional mes djalit dhe nënës! Për fat të keq, shumë ka që nuk janë kthyer...

VIDEO – Si ta largoj frikën nga vdekja

Vdekja ky realitet që e deshtëm apo nuk e deshtëm ajo do të ndodhë, u friksuam apo nuk u friksuam ajo do të ndodhë,...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...