Tuesday, March 21, 2023

Shikoni se çfarë nota në fakultet ka kryetari i Gostivarit Nevzat Bejta (VIDEO)

0
Shikoni se çfarë nota në fakultet ka kryetari i Gostivarit Nevzat Bejta.   Ai në një moment thotë se notat në fakultet i ka...

Për ëndrrat (VIDEO)

0
Disa sqarime nga Hoxha i nderuar Nesim Demiri në lidhje me ëndrrat, Xhinët Magjia dhe gjith lidhshmëritë me ëndrrat:

Rukje një Krishterit – Rast shumë interesant me Hoxhë Nesim Demiri (VIDEO)

0
Hoxha nga Velesi Nesim Demiri i njohur për aktivitetin e tij në çështjen e Magjisë dhe Xhinëve ka treguar një rast tepër interesant që...

VIDEO – Selefi apo Hanefi (Pijaneci dhe Ebu Hanifja)

0
Vazhdojmë me publikimin e ngjarjeve interesante me plot mësime në të nga historia e bujshme Islame, ngjarjen e radhës e tregon hoxha i nderuar...

VIDEO – 300 milion dollarë i len për vakëf

0
Se në Ummet akoma ka njerëz që japin pasuri të majme tregon shembulli që transmeton Hoxhë Bekir Halimi në një nga ligjeratat e tij,...

Mos i halitni Serbët – Hoxhë Shefqet Krasniqi (VIDEO)

0
Hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi nga prishtina në një video të plasuar në youtube u bën thirje qeveritarëve që të mos i halitin (lastojnë)...

Si një Korean e pranoi Islami mbrenda në Taxi (VIDEO)

0
Një ngjarje tepër interesante ka treguar Hoxha i nderuar Abil Veseli, ngjarja ka ndodhë në Kuvajt ku protagonist ka qenë një Korean, ndëgjoje duke klikuar...

VIDEO – Burri i tha gruas: Do ta marrë lumturinë (ngjarje)

0
Në këtë video sekuencë hoxha Kushtrim Kelmendi tregon një ngjarje që në vete ka mesazh madhështorë, ngjarja ka të bëj për lumturinë! E lusim...