Dardan Sejdiu: Po vijnë 51 autobusët e premtuar

0
169
Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu ka bërë të ditur se tashmë ka filluar të materilaizohet puna për ndërtimin e një trasporti publik modern dhe adekuat për kryeqytetin.
Ai në një postim në Facebook ka shkruar se ky projekt kap vlerën prej 12.52 milionë euro.

Lexoni postimin e plotë:
Puna prej 8 muaj në ndërtimin e një transporti publik modern dhe adekuat për kryeqytet tash më ka filluar të materializohet.
BERZH (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim) tash me ka publikuar shpalljen për fillimin e procedurave të prokurimit për blerjen e 51 autobusëve të rinj për qytetin tonë, përkatësisht për Trafikun Urban, projekt ky në vlerë prej € 12.25 milion.
Në priftë e mbara.