E tmerrshme: E la varrin e djalit dëshmorë në luftën e UÇK-së dhe ik në Gjermani (VIDEO)

0
203

Migrimet e kohëve të fundit në vendin tonë tregojnë dukshëm për mungesën e kushteve të jetesës. Në lidhje me ngjarjet e fundit të cilat kanë qenë nga më të ndryshmet u sjellim një video të një studenti shqiptar në Gjermani i cili na e tregon një rrefim tejet prekës. /kohaislame

 

“>