Ja si mund ta dini kush e viziton fshehtë profilin tuaj

Përherë e më shumë, përdoruesit e facebook bëhen kuriozë se kush e viziton profilin e tyre. Vëmendja virtuale që na kushtojnë të tjerët, me sa duket plotëson vëmendjen që na mungon në realitet.

Tashmë ka një metodë të re dhe të thjeshtë për të mësuar se kush na viziton profilin

Mjafton të klikoni me butonin e djathtë të mouse në FB dhe të zgjidhni opsionin “View page source”.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë)

Pastaj shtypni Ctrl+F. Më pas në kutizën që do dalë në të djathtë lart, shkruani “InitialChatFriendsList”.

Në ekran do t’iu shfaqen disa numra. Kopjoni një prej tyre, pa shtesën në fund që mund të jetë (-1) ose (-2), dhe bëjeni paste krye, pas adresës www.facebook.com

Dhe menjëherë pas këtij procesi do ta shuani kureshtjen se kush ju vizitoi për herë të fundit profilin.

Artikulli paraprakJa çfarë kanë studiuar CEOt e 11 kompanive më të suksesshme
Artikulli vijuesDyshimet për korrupsion: BE-ja ka nisur hetime kundër EULEX-it