Kështu duhet ta pastroni motorin e makinës tuaj (Video)

Mëso se si duhet t’ja beni nje super pastrim motorit te vetures tuaj.Kumti  ju tregon se si duhet të pastruar në detaje anda ndiqeni videon ku është një proces i thjeshtë ku me  5 hapa të lehtë vetura juaj nuk pëson dëmtime motori e as elektriciteti./Kumti.com

 

Artikulli paraprakJa si mundë ta bëni një aparat për Coca Cola,Fanta dhe Sprite në kushte shtëpiake
Artikulli vijuesNdizja e zjarrit me limon (Video)