Kirurgjia tek syri (Video)

Të shohësh përsëri normal dhe më në fund të mos jesh i varur nga syzet e bezdisshme ose lentat e kontaktit është një ëndërr e shumë njerëzve.

Kjo ëndërr mund të bëhet e vërtetë për ju. Metodat e kirurgjisë refraktive me laser për korrigjimin e përhershëm të defekteve të shikimit kanë marrë një zhvillim të madh inovativ me anën e Excimer-Laser. Metodat kryesore janë LASIK, PRK, LASEK, ku LASIK-u është metoda e përdorur më shpesh.transmeton Kumti.

Në kuadër të metodave operative të menduara hollësisht, të vërtetuara shkencërisht dhe të një teknologjie laser të drejtuar nga kompjuteri dhe me saktësi të lartë, sot bëhet e mundur që të korrigjohen në mënyrë të përhershme dhe pa dëmtime, defektet tuaja të shikimit me qëllim që ju të përfitoni një jetë pa syze apo lenta kontakti.Kumti.com

Artikulli paraprakShiko se si funksionojnë barnat gjatë operacionit? (Video)
Artikulli vijuesA po bëhet Vetëvendosje aleat i madh i ndërkombëtarëve?