MBESIN NË TERR 600 SHTËPI

0
198

600 shtëpi të lagjes Kodra e Dëshmorëve të Gjilanit, të mërkurë ka mbetur pa energji elektrike dhe pa ujë të pijshëm, pasi rryma është ndalur nga policia duke u bazuar në një vendim të gjykatës komunale.

Banorët janë revoltuar tej mase dhe kanë paralajmëruar për nesër protestë para gjykatës dhe KEK-ut.

Mediat nga Gjilani njoftojnë se rryma është ndërprerë me vendim të gjykatës e cila ka vendosur në favor të një pronari shqiptarë i cili pretendon se gjoja trualli ku ndodhet trafoja është në pronën e tij.

Gjithashtu sipas zyrtarëve të KEK-ut trualli ku ndodhet tanoi trafoja ka qenë e një pronari serb, i cili asnjëherë nuk ka bërë problem.kohaislame