Serbi, lëndohen rëndë 20 emigrantë

0
192
Në një aksident trafiku në Serbi afër Leskovcit, sot në mëngjes, në orën 4.30 ka ndodhur një aksident trafiku në të cilin janë lënduar 40 persona nga të cilët 20 rëndë. 
Aksidenti ndodhi kur gjatë rrugës u rrokullis automjeti i cili ishte me përplot emigrantë.
 
Pesë emigrantë kanë lëndime të rrezikshme për jetën.
Emigrantët vinin nga Bangladeshi, Nigeria e Siria. Ata kishin hyrë ilegalisht në Serbi dhe synonin shkuarjen në Hungari dhe pastaj ikjen nëpër vendet perëndimore.
Mediet serbe shkruajnë, transmeton Koha.net , se të lënduarit nuk kishin ide se në cilin vend gjendeshin.
Të lënduarit janë vendosur nëpër spitalet e Leskovcit.