Sërish të shtëna në shkollat amerikane (Video)

0
165

Të paktën dy fëmijë u plagosën nga të shtënat që kanë ndodhur në shkollën Berrendo në Roswell, konfirmojnë autoritetet në New Mexico.
Një burrë i dyshuar për sulm u arrestua dhe është në paraburgim. Policia lokale njoftoi se e kishin kapur atë pasi shkolla ishte vënë nën rrethim.

“Në këtë moment nuk dihet se për lëndimesh është fjala”, ka thënë polici Damyan Brown.

Roswell është përballur me një rritje të dhunës në mesin e bandave dhe ka kërkuar ndihmën e Shërbimit të Sigurisë Kombëtare. /Telegrafi/

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/pUqzMHPP9OI?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]