Skica për solidaritetin e munguar ndaj Turqisë

“Le Monde” doli të mërkurën me një skicë homazh për masakrën e Brukselit. Qëllimi ishte shprehja e solidaritetit të Francës me popullin belg. Skica tërhoqi vëmendjen e rrjeteve sociale dhe shkaktoi reagime të ndryshme. Shumë ishin ata që e postuan në llogarite e tyre personale, duke ngjallur reagimetë shumta në Turqi dhe postimin e një tjetër skice me mbishkrimin “Sot në krah të Belgjikës dhe Francës është edhe Turqia e lënduar nga sulmet kamikaze të disa ditëve më parë”..

Artikulli paraprakAmbasada shqiptare në Belgjikë: asnjë shqiptar nuk është lënduar
Artikulli vijuesAntimyslimanizmi i panevojshëm i Mustafa Nanos