VIDEO – Thuaje këtë – As Xhinët as Njerëzit smund të të bëjnë gjë

Xhinët, Magjia gjithmonë kan qenë tema që janë përfolur gjërë e gjat, poashtu edhe vesvet me të madhe sidomos tek të rinjët janë prezent, Hoxha i nderuar na mëson diç që padyshim se duhet praktikuar, se çka duhet thënë që as Xhini po edhe as Njeriu të mos mundet për të na dëmtuar klikoni më poshtë dhe ndëgjojeni:

Artikulli paraprakNëse mishi shkakton kancer atëherë çfarë të hamë
Artikulli vijuesVIDEO – Koreani pranon Islamin në Taxi (Ngjarje Interesante)