VIDEO – Urrejtësit e Islamit dojn me na pa të përçamë

Hoxha i nderuar Ferid Selimi në këtë video sekuencë me titull “Urrejtësit e Islamit dojn me na pa të përçamë”, këshillon xhematin që të kapen për litarin e vëllazërise dhe ti thonë stop përçarjes, për ta dëgjuar këshillën klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakVjedh ushqim në supermarket, menaxheri i ofron vend pune
Artikulli vijuesKriza me migrantë: Ja cilat lëshime i ben BE për Turqinë